FIN ENG SVE RUS

Ratsaille, mars.

Kekkola ja hevoset ovat kuuluneet aina yhteen. Sota-aikana Kekkola toimi armeijan käyttöön tarkoitettujen hevosten kokoamispaikkana. Ratsastusleirejä on järjestetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1971. Nykyisin Kekkolassa toimi ratsastukoulu elokuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Kesäkuukausina Kekkolassa järjestetään joka viikko ratsastusleirejä. Erityisen suosittuja ovat olleet yhdistetyt ratsastus – tennisleirit. Kekkolan ratsastusleirit ja ratsastuskoulu ovat SRL:n hyväksymiä. Kekkolan Kartano on yksi Suomen Ratsastajainliiton hyväksymistä Laatutalleista.

Täyspitkä maneesi ja suoraan pihasta lähtevät turvalliset maastoreitit tekevät Kekkolasta ratsastajan unelmakohteen. Hevosia hemmottelevat ilmastoidut EU-säädösten mukaiset tallit sekä monet hiekkapohjaiset ulkotarhat. Leiriläisillä on mahdollisuus tuoda omat hevosensa mukaan leireille.

Kekkolan Kartanon ratsastuskoulussa on opetuskäytössä kiltit, osaavat
hevoset ja ponit. Tunnit ovat monipuolisia ja opetus yksilöllistä. Ratsastuskoulu toimii maanantaista torstaihin ja viikonloppuleirejä on perjantaista sunnuntaihin.

Räätälöimme myös ratsastusryhmiä halukkaille sopimuksen mukaan. Tunnit voivat olla myös aamupäivällä tai päivällä. Normaalit ratsastuskoulutunnit ovat klo 17-20.

Hinnat:
– Kausimaksu sisältää 21 vkoa, hinta kausimaksulla  30 € / h = 630 €
– 10- kortti maksaa 320 €, tunnit ratsastettava 3 kk sisällä ostosta 
– Irtotunti ryhmässä 35 €.

Myös yksityistunnit mahdollisia.

Kurssit:
Alkeiskurssit sisältävät 8 kertaa. Hinta 300€.
Tulevista kursseista ilmoitetaan myöhemmin.

Ratsastuksenopettajina Kekkolassa  toimii Anna-Mari Salo-Karlsson ja Tiina Viljanen.

Lisätietoja tunneista ja varauksista antaa Anna Sauli 0400 – 651 077 tai
kekkola@kekkolankartano.fi.

» Ratsastusrippileiri Kekkolan Kartanossa
Ilmoittaudu pikaisesti sillä paikat täyttyvät nopeasti. Tervetuloa!

Jos voimia vielä riittää, aina voi kokeilla kalaonnea. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä on kaksi golfkenttää sekä Mikkelin kaupungin riennot.

» Kekkolan tulevat leirit

Laatutalli virallinen