FIN ENG SVE RUS

Makujen kartano

Kekkolan Kartano tunnetaan paneutumisestaan hyvän ruoan saloihin. Kartanon keittiöissä syntyvät niin vaativat, monen ruokalajin gourmet-illalliset kuin perinteiset, paikallisia raaka-aineita hyödyntävät kotiruoatkin.

Kekkolassa valmistamme kaiken ruoan itse, emmekä käytä lainkaan säilöntäaineita. Me olemme todellisia lähiruoan käyttäjiä. Kaikki raaka-aineemme poroa lukuun ottamatta tulevat Etelä-Savosta. Sienet ja marjat keräämme itse. Kaikki leivät ja leivonnaiset leivomme Kekkolassa lähitiloilta ostetuilla jauhoilla. Laatu ja maku ovat meille kunnia-asioita.

Keittiömestarimme isännöimät kokkauskurssit ovat suosittuja niin yritysten henkilökunnan kuin tuttavaporukoidenkin kesken. Kartanon tiloissa nautit hyvistä mauista kaikilla aisteillasi. Luonnollisesti Kekkolassa on A-oikeudet.